Головне

Біля стадіону "Металіст" демонтують самовільно встановлені об'єкти

15.06.2009 18:27 106 0

Згідно з рішенням виконавчого комітету Харківської міської ради та вимогами УЄФА щодо безпеки стадіонів на оптовому майданчику "Кінного ринку" біля стадіону "Металіст" протягом трьох днів проводяться роботи з демонтажу самовільно встановлених будівель.

За цей час демонтовано більше 350 самовільно встановлених кіосків, вивезені всі транспортні засоби, які знаходилися на території без належних дозвільних документів. Планується, що протягом 2 днів демонтаж і вивіз будівель буде завершено. Про це сьогодні повідомив директор Департаменту комунального господарства Харківської міської ради Віктор Китанін.

Він зазначив, що з підприємцями проведено роз'яснювальну роботу. Близько 85% з них добровільно погодилися прибрати будівлі. Міська влада усіляко допомагає всім підприємцям, у яких немає техніки для вивозу кіосків і транспортних засобів. На території оптового майданчика активно працює техніка комунальних підприємств (25 одиниць), а також підприємці власними силами демонтують і вивозять своє майно на новий оптовий майданчик на Благовіщенському ринку (на території колишнього трамвайно-тролейбусного депо) і ринок "1-й кілометр".

Як повідомив Віктор Китанін, завтра розпочнеться будівництво розділового забору, який позначить справжні межі "Кінного ринку". Завершити роботи на території колишнього оптового майданчика планується до 20 червня. Потім ця територія упорядкована, і у разі виникнення надзвичайної ситуації на стадіоні використовуватиметься для евакуації людей.

city.kharkov.ua

Коментарі ()