Головне

Калиниченко не розраховував в збірній тільки на 25 хвилин

13.06.2009 12:59 149 0

Півзахиснику української команди і дніпропетровського "Дніпра" Максиму Калініченко відведеного часу на полі у матчах за збірну не вистачає.

Про це він сказав в післяматчевому інтерв'ю.

"Не чекали, що хід поєдинку буде таким "валідольним". Добре, що виграли, і звичайно, окрема подяка Сергію (Сергій Назаренко). За сьогоднішню гру і матч в Казахстані прямо на цьому стадіоні поставив би йому пам'ятник", - прокоментував гру з Казахстаном півзахисник .

Калиниченко зазначив, що Україна фізично була готова краще за суперника.

"Ніхто не "підсів". Грали по результату, ось і все. Дуже переживали за кінцевий рахунок, звідси і такі дитячі помилки", - підкреслив він.

За словами гравця збірної, чотири очки в матчі з хорватами і казахстанцямі - непоганий результат.

"Провести на полі двадцять п'ять хвилин - це, мабуть, трохи не те, на що я розраховую в збірній. За наданий час намагаюся зробити по максимуму. Щось може получається, щось ні. Віддаю собі звіт, в тому, що не можу в кожній грі забивати голи. Намагаюся приносити користь, але це не завжди вдається. Та й виходжу на поле в кінцівках матчів при серйозному "валідолі". А ось чому в мене так виходить, що в результаті нічого не виходить, я не знаю", - додав Калиниченко.

dynamo.kiev.ua

Коментарі ()