Головне

У Львові завершують підготовчі роботи на місці злітно-посадкової смуги аеропорту

11.06.2009 19:31 149 0

До завершення підійшли підготовчі земельні роботи на місці майбутньої злітно-посадкової смуги міжнародного аеропорту "Львів", повідомляє euro2012.ukrinform.ua з посиланням на прес-службу компанії-генпідрядника "Азовінтекс".

Тут залишилось зняти шар грунту товщиною від 30 сантиметрів до 1,5 метра в залежності від ділянки. Загалом же вивезено близько 70 тисяч кубічних метрів землі, яку згодом використають для благоустрою прилеглої території.

"Усі роботи ведуться згідно з графіком підготовки до Євро-2012, не перешкоджають ані дощі, ані болотиста місцевість і найближчими днями ми розпочнемо наступний етап - повне вирівнення будмайданчика", - зазначив директор львівської філії фірми "Азовінтекс" Ігор Семенов.

Орієнтовний термін спорудження - 18 місяців. Нова смуга буде продовжена на 700 метрів, що відповідає вимогам безпеки Міжнародної організації цивільної авіації. Вона зможе приймати трансконтинентальні повітряні лайнери. Загалом на роботи передбачено майже 1 мільярд гривень. Разом з тим буде перенесено й автомобільну дорогу, яка прилягає до смуги.

Коментарі ()