Головне

Усі будівельні роботи на НСК "Олімпійський" будуть завершені до 2010 року

11.06.2009 18:27 141 0

Організація, яка буде влаштовувати покрівлю (навіс над трибунами) на НСК "Олімпійський", буде визначена у червні 2009 р. Про це повідомив сьогодні головний інженер холдингової компанії "Київміськбуд" Олександр Галицький сьогодні на колегії Міністерства у справах сім`ї, молоді та спорту, передає РБК-Україна.

За словами О.Галицького, усі будівельні роботи на НСК "Олімпійський" будуть завершені у 2010 р., а у 2011 р. - буде проводитись виключно благоустрій стадіону. Він також підкреслив, що всі будівельні роботи виконуються згідно з графіком і немає затримок з фінансуванням реконструкції стадіону.

Колегія міністерства доручила в.о. генерального директора державного підприємств "НСК "Олімпійський"" Дмитру Чернявському передати всі необхідні матеріали та забезпечити роботу тимчасової слідчої комісії парламенту, яка буде забезпечувати дотримання законодавств під час реконструкції стадіону.

За словами глави відомства Юрія Павленка, міністерство зацікавлене у проведенні різноманітних перевірок під час виконання робіт.

"Без сумніву, кожен громадянин повинен володіти інформацією про хід реконструкції, про витрачені кошти, про плани робіт, про виконання робіт... Я як міністр у цьому зацікавлений найбільше", - зазначив Ю.Павленко. За його словами, збільшення вартості реконструкції НСК "Олімпійський" не пов"язане з подорожчанням матеріалів та будівельно-монтажних робіт. "Це стосується додаткових видів робіт, які стосуються того, щоб стадіон відповідав класу "еліт"", - наголосив Ю.Павленко.

Коментарі ()