Головне

У Вроцлаві лише почали будівництво нового стадіону

10.06.2009 11:24 361 0

Наприкінці минулого тижня у Вроцлаві було закладено "наріжний камінь" під будівництво нового футбольного стадіону на Чемпіонат Європи 2012 року. Арена в районі Масліце має бути закінчений на початку 2011 року.
 
Президент міста Рафал Дуткєвич підкреслив, що локалізація стадіону - відмінна, і життя на арені пульсуватиме протягом всього часу, а не лише під час матчів польсько-українського чемпіонату Євро. "Це буде стадіон для мешканців Вроцлава і для місцевої команди Сльонск", - додав президент.
 
Міністр спорту і туризму Мірослав Джевєцький висловив надію, що з цього моменту будівництво всіх стадіонів "йтиме дуже швидко". "У 2012 році ми будемо пишатися цими аренами, адже вони змінять польський футбол", - додав голова спортивного відомства.
 
Під стадіоном було також закопано так звану "скриньку часу",  до якої потрапили, зокрема, футбольний шарф місцевої команди Сльонск (Вроцлав), підбірка газет за п'ятницю 5 червня, прапор "Ні - расизму" а також м'яч з підписами футболістів і тренерів футбольного клубу Сльонск та оригінальний м'яч Ліги Чемпіонів, подарований колишнім вроцлав'янином а нині воротарем команди Манчестер Юнайтед Томашом Кущаком.

Польське Радіо

Коментарі ()