Головне

Одеса нагадала Суркісу про визначення слова "корупціонер"

09.06.2009 16:58 311 0
12 червня на одеському Приморському бульварі відбудеться акція "Ударимо гумором по УЄФА". Її мета - привернути увагу до рішення УЄФА, що залишило Одесу "за бортом" Євро-2012.

Як повідомив у вівторок на прес-конференції голова громадської організації "Вільна Одеса" Марк Соколов, одеситів закликають поставити свої підписи під зверненням до керівництва Європейського союзу футбольних асоціацій (УЄФА). За його словами, основна вимога - продовжити терміни, відведені на підготовку міст, що претендують на проведення матчів чемпіонату Європи з футболу 2012 року, а остаточне рішення, "об'єктивний вибір кращих" приймати не за три роки, а за рік до першості, повідомляюьть "Вікна Одеса".

Він також заявив, що позбавлення Одеси права приймати Євро-2012 - наслідок "корупції з боку президента Федерації футболу України Григорія Суркіса".

"УЄФА - європейська організація. Ми сподіваємося, що вона відкрита до діалогу і буде змушена прореагувати на протести громадськості Одеси", - сказав Соколов.

За його словами, своє відношення до вердикту організатори акції - ряд молодіжних громадських організацій - планують виразити в гумористичній формі. Зокрема, у розважальній програмі в рамках акції будуть задіяні одеські команди КВВ. Організатори звернулися і до автомобілістів міста з проханням підтримати їхню ініціативу. Зробити це, за їхніми словами, дуже просто: у день проведення акції рівно в 19.00 натиснути на автомобільний клаксон.

Коментарі ()