Головне

Кучер: Якщо англійці виграли, може, і у нас вийде?

05.06.2009 11:53 364 0
Збірній Україні варто спробувати перемогти хорватів на їх полі так, як це зробили англійці. Про це заявив захисник команди Олексія Михайличенка Олександр Кучер.

"У Хорватії дуже хороша команда, в якій зібрані кваліфіковані виконавці. Команді Славен Біліча, як і нам, потрібні очки в цьому матчі, тому "заруба", як кажуть самі футболісти, буде серйозна", - наводить слова гравця газета "Спорт-Экспресс в Украине".

На думку футболіста "Шахтаря", він з партнерами по клубу добре зіграні. "Зокрема, це стосується нас з Дмитром Чигринським. Розуміємо один одного з півслова, але кінцеве рішення, звісно будуть приймати наставники".

Як вважає кучер, відсутність форварда лондонського "Арсенала" Едуарду на грі суперника це не позначиться. "У хорватів є більш ніж рівноцінна заміна в особі Петріча і Оліча. Останній взагалі може перебігати будь-яку команду. Це дуже настирний нападник, володіє всім необхідним арсеналом - ударом, швидкістю, гольовим чуттям. Він завжди націлений на ворота, пресинг. Але, гадаю, і з ним можна впоратися", - додав футболіст.

За словами українця, команді Михайличенка потрібно забити на один м'яч більше, ніж суперник. "Якщо англійці виграли, то це, як мінімум, означає, що хорватів можна обігравати на їх полі. Може, і у нас вийде? Наше завдання - взяти очки в цьому матчі", - переконаний донеччанин.

"Преміальні - це, звичайно, добре, але мотивації вище, ніж виступ за свою країну, на мій погляд, бути просто не може", - наголосив він.

Коментарі ()