Головне

Львівська "Енергія" підписала двох новачків

04.06.2009 16:17 336 0

Колишні гравці київської футзальної команди "Планети-Міст", яка припинила своє існування, Юрій Мельник та Вадим Дяк стали новачками "Енергії".

Із львівським клубом вони підписали дворічні контракти. Вадим Дяк (1988 р.н.) відомий виступами за санкт-петербурзьке "Динамо" (2006-2008). У 2009 перейшов до київської "Планети-Міст", однак пограв там недовго. Інший новачок львів'ян - Юрій Мельник(1988 р.н.) - у складі київського клубу пограв 3 роки (2006-2009). У новому сезоні обидва гравці захищатимуть кольори львівської команди "Енергія".

Натомість керівництво клубу продовжило співпрацю з воротарями Петром Ільківим та Андрієм Пітулею. Із оренди з "Тайму" повернувся Володимир Кардаш. Серед польових гравців продовжено співпрацю з Тарасом Кузем, Степаном Струком, Ляміном Хірешем, Ярослав Письком та Андрієм Федюком. Усі інші гравці команди, за винятком Олександра Хлюбка та Богдана Ліщинського, які виступали у в основному складі клубу, гратимуть в "Енергії-2". Ліщинський та Хлюбко своє місце в основному складі доводитимуть на тренувальних зборах команди.

energia.lviv.ua

Коментарі ()