Головне

Леоненко порадив збірній подивитися "Хоробре серце", а Алієву - перестати ігнорувати партнерів

04.06.2009 14:11 345 0

Збірній України перед матчем із хорватами у Загребі треба подивитися фільм Мела Гібсона "Хоробре серце". Про це заявив колишній нападник національної команди Віктор Леоненко.

"У мене, вболівальника, буде радість, якщо збірна буде битися. Тренеру складно в тому плані, що всі гравці думками вже на пляжі. Преміальний налаштувати футболістів не допоможуть", - сказав екс-футболіст.

На його думку, тренеру збірної Олексію Михайличенку треба взяти приклад із наставника "Барселони" Хосепа Гвардіоли, який перед фіналом ЛЧ поставив гравцям фрагмент з фільму "Гладіатор".

"Можна і нашим збірній влаштувати кіносеанс. Я б рекомендував Михайличенку використовувати "Хоробре серце" з Мелом Гібсоном", - додав Леоненко.

Для того, щоб атака в Загребі в Україні була ефективнішою, на думку Леоненка, Алієв має почати віддавати паси, а Воронін забути про клуб.

"Алієву потрібно припинити цей "ігнор" й бити з будь-якої точки, він повинен зрозуміти, що йому треба паси роздавати. Вороніну, нарешті, треба перебудуватися зі свого клубу на збірну або щоб команда стала його розуміти. Адже футболіст він - хороший", - наводить слова колишнього нападника "Динамо" Сегодня Спорт.

За словами Леоненка, "Шеві в суботу треба бути просто Шевою - фартовим і, навіть будучи функціонально не готовим, вміти зробити гру".

Коментарі ()