Головне

Суркіс більше не зможе лобіювати Україну в УЄФА?

04.06.2009 12:26 310 0
13 травня на засіданні виконкому УЄФА щодо визначення міст-господарів чемпіонату Європи з футболу Григорій Суркіс скористався останнім шансом зберегти Євро-2012 для України.

Про це президент Федерації футболу України заявив на засіданні Координаційної ради з підготовки та проведення в Україні фінальної частини Євро-2012.

"Громадськість повинна знати правду, яка полягає в тому, що 13 травня в Бухаресті Суркіс скористався останнім кредитом довіри своїх колег. Тобто, вже 30 листопада моя особиста репутація разом з репутацією моєї країни пройде тестування на надійність та відповідальність у партнерських відносинах", - сказав Суркіс.

За словами керівника федерації, якщо центральна влада та керівництво названих виконкомом українських міст не виконають потрібного УЄФА мінімум завдань, високе журі вже не буде враховувати ні обіцянок, ні запевнень.

"І тоді загальна картина нового формату підготовки до Євро-2012 буде виглядати не як 4 +4, а в кращому випадку, як 4 +2, або навіть 6 +2. Зрозуміло, не на нашу користь. Жаль, але така перспектива є цілком реальною, оскільки за станом на сьогоднішній день дуже важко помітити відчутні зрушення на стратегічних напрямках нашої роботи над помилками ", - підкреслив президент ФФУ.

Нагадаємо, 13 травня виконком УЄФА визначив господарями чемпіонату Європи з футболу 2012 року по чотири міста від України та Польщі. Україну точно буде представляти Київ, а Львів, Донецьк і Харків до 30 листопада мають виконати вимоги УЄФА щодо поліпшення інфраструктури. При цьому Одесі та Дніпропетровську відмовили в праві проводити змагання турніру. Польщу представляють Варшава, Вроцлав, Познань і Гданськ.

news.liga.net

Коментарі ()