Головне

У Харкові вирішували, як облаштувати територію навколо стадіону "Металіст"

03.06.2009 20:48 323 0

Виконавчий комітет Харківської міської ради сьогодні ухвалив рішення "Про відновлення, належне утримання та приведення до придатного для використання територіальною громадою міста стану території, прилеглої до стадіону "Металіст".

Зокрема, пров. Власівській розташований в зоні прилеглої до стадіону "Металіст" території, реконструкція якої здійснюється в рамках підготовки та проведення в Харкові фінального турніру чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

У результаті обстеження території виявлений ряд порушень у сфері містобудування та земельних відносин з боку фізичних та юридичних осіб, зокрема, самовільне будівництво будівель, споруд, навісів, заборів, розміщення металевих кіосків, наметів і інших об'єктів.

Згідно з рішенням виконавчого комітету планується звільнити територію (за адресами пров. Власівській, 4, 5, 7) від самовільно розміщених об'єктів, малих архітектурних форм, кіосків, павільйонів, лотків, наметів, залишених будівельних матеріалів і конструкцій, транспортних засобів, механізмів і т.п. Якщо територія не буде звільнена добровільно, буде проведений примусовий демонтаж самовільно побудованих об'єктів. Вони будуть переміщені на територію комунального підприємства "Харківкомуночиствод".

Також планується підготувати позовні заяви про звільнення самовільно зайнятих земельних ділянок, а також ділянок, які використовуються з порушеннями умов договору оренди.

city.kharkov.ua

Коментарі ()