Головне

Ющенко доручив частину "Експоцентру" віддати власникам "Троїцького"

03.06.2009 15:43 302 0

Президент України Віктор Ющенко підписав Указ N379/2009 згідно з яким Кабінетові Міністрів України і Державному управлінню справами доручено вирішити у встановленому порядку питання щодо передачі Київською міською державною адміністрацією об'єктів державної власності, що перебувають в оперативному управлінні Національного комплексу "Експоцентр України" і розташовані на земельних ділянках, які вилучаються у нього для виконання зобов'язань, виниклих в зв'язку з демонтажем об'єкту незавершеного будівництва на Троїцькій площі (м. Київ).

Як повідомляє прес-служба глави держави, даний Указ підписано з метою забезпечення належної підготовки проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, виконання у повному обсязі зобов'язань, що виникли у зв'язку з демонтажем об'єкта незавершеного будівництва на Троїцькій площі (м. Київ).

Нагадаємо, власник ТРЦ "Троїцький" компанія "Юджін" і Кабінет Міністрів України підписали контракт про виділення компанії компенсаційної ділянки землі за знесення недобудованого комплексу біля НСК "Олімпійський", який перешкоджав реконструкції стадіону в рамках підготовки до Євро-2012.

liga.net

Коментарі ()