Головне

ФІФА погрожує Польщі та Боснії

18.05.2009 11:20 307 0
Дисциплінарний комітет ФІФА оштрафував Федерацію футболу Боснії та Герцеговини на 50 тисяч швейцарських франків за неналежне поведінку своїх шанувальників у відбірковому матчі з Бельгією, який відбувся 29 березня у Генку.

Боснійські вболівальники кинули з трибун від 45 до 50 файерів, більша частина яких потрапила на поле, в результаті чого поєдинок був перерваний на вісім хвилин. Окрім того, фанат гостей вибіг на поле, пише eurosport.ru.

Також оштрафовані поляки, які сплатять футбольним чиновникам 25 тисяч швейцарських франків за кидання файерів перед матчем з Північною Ірландією 28 березня в Белфасті, п'ять з яких потрапили на полі. Кілька предметів, пущених польськими вболівальниками, потрапили у представників поліції.

ФІФА попередила обидві федерації, що у випадку повторних порушень до збірних будуть застосовані суворіші санкції - позбавлення очок або виключення команд з відбіркового турніру.

Штраф у розмірі 25 тисяч швейцарських франків накладено на Федерацію футболу Греції за використання лазерів і банерів політичного змісту в матчі зі збірною Ізраїлю, який відбувся 1 квітня в Іракліоні.

Коментарі ()