Головне

Оскаржувати рішення УЄФА Одеса не буде

17.05.2009 11:40 348 0

Заступник міського голови Михайло Кучук не бачить сенсу подавати апеляцію на рішення УЄФА, який не включив Одесу до переліку міст Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це він повідомив в ході брифінгу.

"Рішення УЄФА для нас було великою несподіванкою; ми навіть не можемо уявити собі ту мотивацію, що полягла в основу вибору міст", - заявив Михайло Кучук.

Він відзначив, що згідно із статистичними даними, представленими УЄФА 11 травня, Одеса займала друге місце після Києва по всіх критеріях, пише reporter.com.ua.

"Я можу зрозуміти, якби виключили всі міста України або всі міста, окрім Києва, - але мені незрозуміло, чому відмовили Одесі", - підкреслив віце-мер.

Він додав, що в мерії навіть не було сумнівів і підстав думати, що Одеса не потрапить до списку.

Михайло Кучук заявив, що не є компетентним у юридичних питаннях і цим повинні займатися юристи, але судитися з УЄФА, як планує мер Дніпропетровська, він не бачить сенсу, оскільки це громадська і некомерційна організація.

Віце-мер відзначив, що навряд чи Одеса отримає пояснення від УЄФА. Він додав, що якщо рішення організації дійсно остаточне, то департамент з підготовки та проведення Євро-2012 в Одесі найближчим часом буде розформований.

Коментарі ()