Головне

Джиро д'Італія. Попович піднявся на четверте місце загального заліку

13.05.2009 09:05 188 0

Четвертий етап престижної велобагатоденки "Джиро д'Італія"-2009 виграв італієць Даніло Ді Лука, який підхопив естафету у свого співвітчизника та партнера по команді LPR Алессандро Петаккі.

У вівторок, 12 травня, гонщики долали перший гірський етап довжиною у 162 кілометри між містами Падова та Сан-Мартіно ді Кастроцца. Протягом гонки були три спроби піти у відрив, однак пелотон почергово наздоганяв втікачів. Останнім намагався заробити фінішний гандикап колумбієць Мауріціо Солер, але й він був випереджений більш іменитими суперниками вже на самому закінченні етапу. Тож, першим приїхав Даніло Ді Лука, другий Стефано Гарцеллі, третій - Франко Пелліцотті. Усі троє - господарі траси.

Найкращий серед українців був Ярослав Попович, який представляє "Астану". Він завершив гонку 11-м. Гонщики української команди ISD фінішували у пелотоні. Після цього етапу володарем рожевої майки лідера став швед Томас Льовквіст з "Team Columbia". Ярослав Попович у генеральній класифікації піднявся з 7-го на 4-те місце.

megasport.tv

Коментарі ()