Головне

УЄФА обговорює підготовку українських міст

13.05.2009 08:48 399 0
У середу, 13 травня, виконком УЄФА почав обговорення підготовки українських та польських міст до чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Експерти Союзу європейських футбольних асоціацій обговорять та оцінять будівництво та реставрацію стадіонів, готельної та транспортної інфраструктури, політичну та економічну ситуацію в Польщі та Україні.

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс і голова Польського футбольного Союзу Гжегож Лято відзвітують перед УЄФА по питаннях підготовки країн до організації чемпіонату. Вислухавши доповідь очільників футбольних асоціацій, Виконавчий Комітет на чолі з президентом УЄФА Мішелем Платіні прийме остаточне рішення щодо приймаючих міст турніру.

Громадськість дізнається про рішення Союзу європейських футбольних асоціацій о 12 годині 13 травня - саме на цей час запланована прес-конференція Виконкому УЄФА, повідомляє інформаційний центр "Україна-2012".

Нагадаємо, від України на чемпіонат претендують Київ, Львів, Дніпропетровськ, Донецьк, Харків та Одеса, від Польщі - Варшава, Гданськ, Познань, Вроцлав, Хожув та Краків.

Коментарі ()