Головне

Керівник підготовки Польщі: За Євро поляки мають дякувати Суркісу

07.05.2009 13:47 322 0
Польща маж дякувати президенту Федерації футболу України Григорію Суркісу за те, що дві країни разом добилися права на проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це заявив Мартін Герра - голова компанії "PL.2012", яка є польським відповідником українського Координаційного бюро з підготовки та проведення чемпіонату Європи.

"Кожен у Польщі має розуміти, що рішення щодо надання права організовувати чемпіонат з футболу у двох країнах було прийнято завдяки Україні, особливо пану Суркісу та людям із Федерації", - сказав Герра в інтерв'ю інформаційному центру "Україна-2012".

За його словами, пріоритет - зробити турнір разом, "але, якщо бути чесним, ми не приймаємо рішення, це робить винятково УЄФА".

"Природно, що коли турнір організовується спільно, мова має йти про рівний розподіл і ми це усвідомлюємо. У той же час ми не маємо права говорити керівникам УЄФА, що вони мають робити. Вони організовують цю подію вчотирнадцяте. Вони - справді, досвідчені фахівці, які розуміють цілі та пріоритети. Я переконаний, вони приймуть правильне рішення", - додав керівник польської підготовки.

Коментарі ()