Головне

УЄФА відкине Харків і Дніпропетровськ – польський "Dziennik"

05.05.2009 13:10 104 0
Польське виданні "Dziennik" у вівторок друкує рапорт з підготування українських міст до організації чемпіонату Євро 2012. Вже 7 і 8 травня, під час зустрічі у Швейцарії, буде прийняте рішення, які польські та українські міста зорганізують Євро 2012.

Офіційне оголошення відбудеться 13 травня, зазначає видання.

"Dziennik" зробив власний рейтинг міст-господарів. Газета передбачає, що УЄФА поділить рівно - по чотири міста в Польщі, та в Україні. Київ і Варшава  - певні кандидати.

Газета спершу оцінює українські міста, а в наступному виданні має зайнятися польськими. І так, на погляд щоденника, малі шанси в Харкова - оскільки місто знаходиться надто близько  Росії, та взагалі воно малопривабливе.

І  в Дніпропетровська, який, хоч має прекрасний стадіон - не має готелів. Додатково бракує нічних клубів, елегантних ресторанів і аеропорт вимагає модернізації.

Львів - на так - представників УЄФА переконують архітектурні пам'ятки, і велике число готелів. Одесу підтримуватиме сам Суркіс, бо це його рідне місто, а Донецьку допомагають олігархи, тобто природно, що цього міста забракнути не може. Отже, такий рейтинг друкує газета "Dziennik".

Польське радіо

Коментарі ()