Головне

Нові візи "F-Football" спростять перебування фанів в Україні на Євро-2012

04.05.2009 11:23 296 0

У Міністерстві закордонних справ України запевняють, що в іноземців, які будуть перебувати в країні під час проведення фінальної частини чемпіонату Євро-2012, не буде проблем при перетині українського кордону.

"Як відомо, по відношенню до країн ЄС існує безвізовий режим, тому проблем з відвідуванням України ні в кого не буде", - сказав заступник міністра закордонних справ України Костянтин Єлісєєв на прес-конференції в четвер.

Крім того, він нагадав, що українським зовнішньополітичним відомством вже впроваджені візи категорії "F- Football". За його словами, такі візи будуть видаватися на підставі наявного квитка на футбольний матч, а також тим особам, які займаються підготовкою проведення Євро-2012.

Говорячи про громадян України, які планують відвідувати футбольні матчі на території Польщі, К. Єлісєєв зазначив, що в даному випадку МЗС України працює як з польською стороною, так і з ЄС.

"Що стосується громадян України та відвідання ними матчів на території республіки Польща, то тут ми працюємо як з польською стороною, так і з Брюсселем. Для того, щоб максимально спростити перетин кордону та спростити процедуру відвідування громадянами України території Польщі", - сказав заступник міністра, повідомляє 2012ua.net з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Коментарі ()