Головне

"Галичанка" визначиться із тренерським штабом до 20 травня

02.05.2009 11:13 118 0

До 20 травня львівська гандбольна "Галичанка" визначиться із тренерським штабом на наступний сезон. Про це заявив на підсумках сезону і нагородженні львівської команди бронзовими медалями почесний президент клубу Ростислав Кисіль.

Також Кисіль запевнив, що наступного року команда буде існувати і корпорація "Росан" надалі буде допомагати клубу. Правда, ще не відомо у яких розмірах. Також керівники клубу докладуть всіх зусиль, щоб провідні гравці: Вікторія Борщенко, Наталія Туркало, Тетяна Штефан, не залишили команду. Команда також розпочала співпрацю із Львівським державним університетом фізичної культури, студентки якого виступатимуть за клуб.

Керівництво клубу  негативно оцінило роботу головного тренера команди Георгія Воронова і заявило, що до 20 травня буде сформований новий тренерський штаб.

Також прес-служба клубу повідомила, що з 1 травня команда вже у відпустці, адже на останні матчі у Запоріжжя проти "Мотору" команда не поїде. Офіційне нагородження львівського клубу від федерації гандболу України відбудеться після закінчення усіх матчів чемпіонату, десь після 7 травня.

zik.com.ua

Коментарі ()