Головне

Суркіс: Те, що зараз намагаються роздути в пресі за три тижні до виконкому, просто смішно

30.04.2009 12:14 306 0
Суркіс: Те, що зараз намагаються роздути в пресі за три тижні до виконкому, просто смішно
В інформаційній програмі "Вікна-Новини" телеканалу СТБ Григорій Суркіс різко спростував чутки про так зване "таємне рішення" УЄФА, щодо розподілу міст, що прийматимуть матчі ЄВРО 2012.

Інформація про те, що начебто Мішель Платіні уже відмовив Донецьку, Дніпропетровську та Харкову не може мати під собою жодного підгрунтя, адже за словами президента ФФУ, час що залишився до ухвалення остаточного рішення, як раз і відвели представникам міст, аби використати всі свої шанси.

В інтерв'ю журналісту СТБ Миколі Василькову Григорій Суркіс говорить:

"Зараз підсумкове рішення по розподілу міст у двох країнах Україні та Польщі, як не дивно, залежить не лише від УЄФА, а і від владних мужів. Батьки міст чітко усвідомили, я на це сподіваюся, що ці три тижні, які залишилися до засідання Європейської футбольної спілки у Бухаресті, як раз фінальна пряма.

Цей час в усіх українських, а так само і польських містах, намагаються провести максимально насичено, довести зараз свою спроможність і чіткість своїх планів, і з максимальною відповідальністю підійти до реалізації своїх програм у життя. Це стосується всіх без винятку міст, че чітка і чесна позиція Мішеля Платіні, і лише у середені травня, коли зважать та проаналізують роботу оргкомітетів міст за весь період, УЄФА визначиться зі своїм рішенням.

Я вже говорив, і зараз наголошую ще раз: наша спільна з польською стороною позиція така: ми за повний паритет, за рівні шанси. Те, що зараз намагаються роздути в пресі за три тижні до виконкому, просто смішно.

Навіть якби мені запропонували мої колеги з УЄФА, чи не хочу я отримати більше вакансій, ніж Польща, то я би перший проти цього заперечував би. Наш головний принцип паритет, і без нього, без взаємної поваги ми не мислимо ніякої співпраці."

Коментарі ()