Головне

У центрі Києва біля арки "Дружби народів" відкриють телестадіон

23.04.2009 14:21 397 0

25 квітня в центрі Києва відкриють телестадіон "Територія вболівальників". Напроти амфітеатру, біля арки "Дружби народів", на двометровому постаменті буде встановлено екран розміром 4 на 6 м. Протягом місяця на ньому будуть транслюватися усі найцікавіші спортивні події, на які багата цьогорічна весна. Це - фінальні змагання за єврокубки, зокрема двобої між "Динамо" і "Шахтарем" в останньому в історії Кубку УЄФА, вирішальні матчі чемпіонату та кубку України з футболу, "Формула-1" і навіть конкурс "Євробачення".

Вхід на телестадіон буде безкоштовним, а на самій його території буде забезпечуватися належна безпека, а навколо розмістяться заклади харчування. Проект реалізується під патронатом Київської міської державної адміністрації.

Телестадіон "Територія уболівальників" буде працювати за принципом "нон-стоп" - починаючи з 10:00 і до 22:00, або кінця спортивної події. "Паузи" між прямими трансляціями футболу, тенісу, боксу, баскетболу, "Формули-1" будуть заповнювати легендарні футбольні матчі, такі як "Динамо" - "Спартак", Україна - Росія, а також авторські фільми про історію українського футболу. Також між трансляціями будуть виступати музичні гурти та розігруватися призи - футболки та футбольні м'ячі з автографами спортсменів.

kyiv.osp-ua.info

Коментарі ()