Головне

Українка Овчиннікова стала чемпіонкою Європи зі змішаних єдиноборств

22.04.2009 16:35 239 0

У столиці Австрії Відні львів'янка Олена Овчиннікова у поєдинку проти іншої представниці Львова Олени Казуніної здобула звання чемпіонки Європи зі змішаних єдиноборств за версією ММА, повідомляє zaxid.net.

Поєдинок Овчиннікова - Казуніна став головною подією гала-вечора професійних єдиноборств у Відні, на який зібралося близько 5 тис. глядачів. Олена Овчиннікова здобула перемогу завдяки больовому прийому у кінці першого раунду. Після цієї перемоги і завоювання титулу чемпіонки Європи Олена піднялася у світовому рейтингу на другу позицію. У вересні на Олену Овчиннікову чекає бій за звання чемпіона світу.

Наразі невідомо, хто буде суперником Овчиннікової, як і не відомо, де саме відбудеться двобій. Про це зараз домовляються промоутери. Варто зазначити, що у цьому виді спорту все може змінитися за лічені дні. Для прикладу, суперниця Олени Овчиннікової змінювалася тричі. Спочатку це мала бути німкеня, потім молдаванка, і лише в останній момент нею стала українка. На думку Віктора Лазурка, потенційні суперниці просто злякалися Олени Овчиннікової.

Коментарі ()