Головне

Мерлені та Котельник відзначать кращих спортсменів Львівщини за 2008 рік

22.04.2009 16:28 413 0

24 квітня у нічному клубі "Міленіум" Львівське державне училище фізичної культури проведе традиційний підсумковий вечір "Номінація-2008", під час якого буде вшановано кращих спортсменів, тренерів, спортивні організації та установи Львівщини за підсумками минулого року.

Участь у святковому вечорі візьмуть такі знамениті випускники училища, як чемпіон світу з боксу Андрій Котельник, Олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені, срібний призер Олімпіади в Пекіні з боротьби Андрій Стаднік, Олімпійський чемпіон Олімпіади-80 спортивний гімнаст Богдан Макуц та інші відомі спортсмени.

Підводячи підсумки минулого року для училища, директор ЛДУФК Степан Родак повідомив, що серед 18 спеціалізованих закладів спортивного профілю України ЛДУФК посів друге місце за результатами студентів у галузі спорту вищих досягнень. Призерами всеукраїнських змагань стали 217 учнів училища, що здобули понад 580 медалей, у тому числі 180 золотих. До списку складу збірних команд України на міжнародних змаганнях увійшли 100 учнів, з яких до вісімки найсильніших увійшло 39 спортсменів. Переможцями та призерами європейських та світових чемпіонатів стали 23 вихованці училища, які вибороли 14 золотих, 11 срібних і 13 бронзових нагород.

14 вихованців училища взяли участь в Олімпіаді в Пекіні. Вони вибороли 1 срібну та 2 бронзові нагороди.

zaxid.net

Коментарі ()