Головне

Краків готується стати основним містом на Євро-2012

21.04.2009 21:18 886 0

Газета "Polska.The Times" у вівторок продовжила публікації щодо готовності польських міст до проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу. Цього разу розповідь про Краків, який "добре відпрацював завдання і все ближче знаходиться до ЄВРО 2012".

Ще донедавна колишня столиця Польщі знаходилася у групі резервних міст, проте все частіше говориться, що саме Краків може бути спокійний - матчі ЄВРО 2012 напевно проводитимуться над берегами Вісли, пише "Польське Радіо".

Але, у цьому королівському місті не звертають увагу на газетні спекуляції, а роблять своє. І тому в рапортах УЄФА про підготовку до європейського футбольного свята у Кракові, - фактично лише позитив.

А секрет успіху в тому, що більшість інвестицій, які реалізуються, були підготовлені раніше, і вони все одно і без ЄВРО втілювалися б у життя. Йдеться і про стадіон і про автошляхи і про готелі і про летовище.

До речі, стадіон у Кракові буде готовий у червні 2010 року. Сьогодні на ньому тривають роботи. Вже готові дві трибуни за ворітьми. Краківський об‘єкт зможе вмістити 33 тисячі глядачів.

Коментарі ()