Головне

Суркіс вимагає від поляків солідарності

21.04.2009 16:26 312 0
Україна твердо стоїть на позиції, що чемпіонат Європи має бути проведене у форматі 4-4. Про це заявив президент федерації футболу України Григорій Суркіс в ефірі телеканалу TVP.

"Я би хотів, щоб поляки голосно і рішучо заявляли теж саме. Ми маємо бути солідарними", - додав керівник ФФУ.

Такими словами Суркіс відреагував на чергові розмови та чутки з приводу розподілу міст, які прийматимуть матчі Євро-2012.

Як відзначає польське видання dziennik.pl, з української сторони на голови поляків, які розповсюджують спекуляції навколо чемпіонату, зараз "сиплються громи і блискавки".

Президент ФФУ вкотре нагадав польським колегами про те, що країни перебувають в одній команді та спільно організовують чемпіонат Європи.

Окрім того, президент ФФУ зауважив, що полякам бракує солідарності, а також нагадав, що українці вірили в PZPN навіть у найскладніших моментах, роз'яснювали позицію поляків перед УЄФА у тих неконтрольованих ситуаціях, що мали місце у найважливіший момент боротьби за право організовувати Євро-2012.

"Питання про те скільки польських та скільки українських міст мають приймати матчі Євро, в цілому, не заслуговує на мою увагу", - резюмував Григорій Суркіс, слова якого наводить видання 2012ua.net.

Коментарі ()