Головне

У Дніпропетровську планують реконструювати "Метеор" для змагань з атлетики

16.04.2009 15:33 232 0

У травні Дніпропетровська обласна рада на своїй сесії планує розглянути питання виділення коштів на реконструкцію стадіону "Метеор" ДП "ВО "Південний машинобудівний завод ім.О.М.Макарова".

Як повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Дніпропетровської облдержадміністрації, про це сказав голова ОДА Віктор Бондар під час наради з питань реконструкції та фінансування стадіону за участю голови облради Юрія Вілкулова та міського голови Івана Куліченка.

Кошти планується направити на реконструкцію легкоатлетичної арени, а саме заміну покриття бігових доріжок, яке повинно відповідати сучасним стандартам, та інформативної системи (електронне табло, аудіо система, фотофініш). Разом з тим Бондар підкреслив, що це важливо як для проведення змагань з легкої атлетики, так і в контексті підготовки Дніпропетровська до Євро-2012.

За словами керівника облдержадміністрації для придбання і облаштування сучасного легкоатлетичного обладнання, легкоатлетичної доріжки та створення необхідної інфраструктури потрібно 10 млн. грн.

Коментарі ()