Головне

До Євро-2012 у Тернополі оновлять найбільшу спортивну арену

12.04.2009 11:00 364 0

До Євро-2012 оновлять найбільшу спортивну арену Тернополя.

Реконструкція найбільшої спортивної арени вже розпочалася у Тернополі. Роботи триватимуть у три етапи, повідомляє начальник управління сім'ї, молоді та спорту Юрій Юрик. Перший - це ремонт і модернізація, встановлення накриття трибун, освітлення, зовнішнього монітору, заміна сидінь. Далі йдуть інвестиційні етапи, під час яких буде зведено додаткові майданчики зі штучним покриттям для міні-футболу, автопарковка, міні-готель. У завершальнй частині реконструкції передбачається створення спортивної інфраструктури.

Усього на реалізацію проекту реконструкції передбачено 14,5 млн грн, сказав директор міського стадіону Ярослав Колісник.

Вже цього року в бюджеті міста виділено майже півтора млн грн. Крім того, до 2012 - го мерія щороку виділятиме по чверть мільйона гривень для реконструкції стадіону. Решта - інвестиційні кошти, що надходитимуть від фірм, котрі зголосилися на оренду приміщень спортивної споруди.

На цьому стадіоні Тернопіль разом із польськими містами-партнерами хоче провести у 2012 році міжнародний юнацький турнір з футболу.

ukrinform.ua

Коментарі ()