Головне

Сеуканд: Наша мета - вихід у еліту

08.04.2009 15:20 132 0

Метою збірної України на на чемпіонат світу, який відбудеться з 11 по 17 квітня в польському місті Торунь, є перемога у турнірі.

Про це заявив головний тренер національної команди Олександр Сеуканд, слова якого наводить видання "Спорт-Экспресс в Украине".

"Раніше у нас не було грошей, зате був результат. Тепер все навпаки - у нас не було жодних проблем із підготовкою. Будемо прагнути розірвати це коло", - прокоментував Сеуканд товариські матчі проти "Торпедо".  

"Спаринги не вдалися. Ми перевірили велику групу гравців, нехай їх прізвища поки нічого не кажуть вболівальникам", - додав тренер.

Сеуканд зазначив, що хвилюється напередодні старту ЧС.

"Ігровий потенціал у команди є, я знаю хлопців більше десяти років. Однак, спробуємо пояснити хлопцям, навіщо ми їдемо у Польщу, до чого готуємося. Це не срібні і не бронзові медалі, а перемога і вихід у еліту. Тому від хлопців треба відчуженість, самовіддача і жодних образ", - наголосив наставник "синьо-жовтих". 

За його словами, збірна чекає підсилення атаки команди. "Адже ми мало забиваємо, а для того, щоб перемагати, треба закидати шайби".

Нагадаємо, збірна України виступає у групі В першого дивізіону, де її суперниками є команди Великобританії, Румунії, Польщі, Нідерландів і Італії.

Коментарі ()