Головне

Ребров: Думаю, проти англійців точно вийде Воронін

31.03.2009 19:35 336 0
Нападник "Рубіна" Сергій Ребров напередодні відбіркового турніру чемпіонату світу-2010 між збірними Англії й України оцінив готовність команд до гри.

"Думаю, збірна України підійде до гри цілком підготовленою, адже вона знаходиться в Англії вже тиждень. Усі з нетерпінням чекають цього матчу, тому що результат важливий обом збірним. Україна любить атакувати, але і контратакувати теж уміє. Англія піде вперед забивати, а українці в такій грі почувають себе цілком добре", - розповів Ребров.

Не радить скидати з рахунків Ребров і Андрія Шевченка, але найкращим форвардом національної команди вважає Вороніна.

Шевченко - відмінний гравець і сильна особистість. Неважливо, в якій формі він приїжджає в збірну, він завжди намагається допомогти команді. Зараз у гарних кондиціях знаходяться Воронін і Мілевський, що забив багато голів за київське "Динамо" у Лізі чемпіонів і Кубку УЄФА. Думаю, проти англійців точно вийде Воронін, адже він на даний момент кращий форвард нашої збірної.

Збірна Англії сильна як команда. З приходом Капелло вона заграла набагато краще. Зараз вони грають як єдина команда, а не як купка зірок", - сказав Ребров в інтерв'ю Sky Sports.

championat.ru

Коментарі ()