Головне

Михайличенко: Шевченко вдало виступав за збірну, не граючи у клубі

31.03.2009 19:16 362 0
Михайличенко: Шевченко вдало виступав за збірну, не граючи у клубі

Про суперника

Ми чудово розуміємо, що нам доведеться грати з однією з найсильніших збірних світу, і чудовий старт Англії у відбірному циклі - зайве підтвердження їх високого статусу. Проте і ми боремося за вихід до фінальної частини ЧС. І розуміємо, що для того, аби туди потрапити, необхідно повертатися з Британії з очками. Ми добре підготувалися до гри, до того ж у нас немає жодних кадрових проблем - усі працюють у загальній групі.

Про склад на Англію

Ми ще маємо провести одне тренування, після якого ми й прийматимемо остаточне рішення. Проте навіть якщо я назвав би склад зараз, ви мені не повірили б. І правильно б зробили.

Про гру на перемогу

Ми сподіваємося на перемогу. Якщо я говоритиму з хлопцями про нічию, то це фактично означатиме нашу дострокову капітуляцію. У сучасному футболі психологія відіграє важливу роль, і успіху досягають лише ті, хто прагне максимуму. Ми, звичайно, поважаємо вашу збірну, але - не боїмося.

Про "Вемблі"

Ми вже грали на старому "Вемблі" (це був, здається, останній матч на тому стадіоні), і поступилися з рахунком 0:2. Тому аби уникнути невтішного повтору, ми посприяли тому, аби ту арену знесли.

Якщо ж серйозно, то і на новому "Вемблі" атмосфера - грандіозна, підтримка вболівальників - колосальна. І якщо виходити і милуватися стадіоном, то результат буде передбачуваним. Інша справа - спробувати зіграти у властивий нам футбол, не задумуючись над тим, де це відбувається.

Про Руні та Джеррарда

Руні і Джеррард виконують великий обсяг роботи, дуже багато переміщуються по полю, тому не думаю, що один окремо взятий гравець зможе когось з них нейтралізувати. Ми спробуємо насамперед обмежити свободу їхніх дій. А наскільки нам це вдасться, покаже сама гра.

Про Шевченка і Вороніна

Безперечно, їхнє знання британського футболу допоможе нам у виборі тактики. Адже коли ти граєш безпосередньо з футболістом на полі або проти нього, ти краще помічаєш його сильні і слабкі сторони, аніж це можна зробити під час трансляції. Що стосується Шевченка, то він неодноразово проводив вдалі матчі за збірну, приїжджаючи з клубу без належної ігрової практики.

Про провокації проти Руні

Це не та риса, яка властива нашій команді. Мені імпонує відверта і чесна чоловіча боротьба, яка притаманна Прем'єр-лізі, і я пропагую серед підопічних саме такий підхід. Яку гру ми постараємось продемонструвати на "Вемблі"? Обережну і водночас агресивну, з якоюсь родзинкою.

Про Шотландію

Я в курсі взаємовідносин між Шотландією та Англією, проте ми гратимемо для України, і постараємося принести їй втіху як своїми діями, так і результатом.

ffu.org.ua

Коментарі ()