Головне

Продаж готельних номерів до Євро-2012 у Києві розпочнеться у травні

31.03.2009 09:12 296 0

Продаж готельних номерів для розміщення під час Євро-2012 розпочнеться в травні цього року після того, як будуть визначені міста, де пройде чемпіонат.

Остаточне розміщення уболівальників і учасників футбольного дійства буде визначено лише після проведення відповідного жеребкування в 2011 році, повідомляє прес-служба КМДА.

Крім того, за інформацією Головного управління з фізичної культури та спорту КМДА, минулого тижня відбулася зустріч представників Київської адміністрації та готелів столиці з офіційною агенцією з розміщення TUI travel Plc.

Ця компанія визначена УЄФА для керування послугами з розміщення для основних цільових груп УЄФА під час підготовки та проведення Євро-2012.

Згідно з вимогами УЄФА, кожен з готелів, який готується розмістити в себе гостей та учасників чемпіонату, має підписати відповідний контракт з TUI travel. Наразі представники TUI travel Plc провели переговори з кожним з готелів.

Агенція з розміщення планує, що до кінця квітня підпише максимальну кількість угод з готелями. При цьому Натан Вільсон (керуючий директор TUI travel Plc) відзначає, що в Польщі вже підписано 100 таких угод.

Коментарі ()