Головне

Воронін застерігає від гри від "глухої оборони" з англійцями

25.03.2009 10:44 274 0
 

Нападник збірної України та німецької "Герти" Андрій Воронін застерігає своїх партнерів від найменшої помилки у грі з Англією у відборі до ЧС-2010 року, що пройде в Лондоні 1 квітня.

"Збірна Англії - найсильніша команда в нашій групі. Це усі знають, - сказав Воронін. - Наш суперник поки не втратив жодного очка у відбірковому циклі ЧС-2010. Майбутня гра стане особливою для всіх ще і тому, що пройде вона на "Вемблі". Треба дуже серйозно підготуватися до цього матчу, тому що за будь-яку допущену помилку, ми будемо покарані суперником", - цитує Вороніна сайт www.dynamomania.com.

Воронін висловив думку, що саме англійці посядуть у нашій відбірковій групі перше місце. Не найгіршим варіантом для збірної України на "Вемблі" Воронін буде вважати і нічию.

Тим не менш форвард "Герти" впевнений, що у матчі з англійцями не варто закриватися в обороні, оскільки, буде ще гірше.

"Треба зіграти так, щоб це була наша краща гра за останні роки. Необхідно повірити в себе і, найголовніше, не боятися суперника, прізвищ на футболках гравців збірної Англії й атмосфери на "Вемблі". Потрібно не ховатися, а грати у свій футбол. Якщо ми закриємося і будемо грати від глухої оборони, то шансів навіть на нічию в нас буде мало. Збірна Англії дуже не любить, коли проти неї граєш у короткий пас - бігати без м'яча не любить жодна команда. Спробуємо цим скористатися", - Воронін.

Коментарі ()