Головне

У харківському льодовому палаці завершили будівельні роботи

19.03.2009 10:52 112 0
Будівельні роботи на харківському льодовому Палаці спорту, який збудовано в рамках реалізації державної цільової соціальної програми "Хокей України", завершені.

На будівництво спортивної споруди зі штучним льодом у Харкові використано близько 30 млн грн з державного бюджету, повідомляє прес-служба міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту.

За кошти місцевого бюджету будуть підведені інженерні комунікації та здійснено благоустрій території. Льодовий Палац спорту почне працювати до 1 вересня 2009 року. Одночасно він зможе прийняти понад чотириста глядачів.

В рамках програми "Хокей України" 8 вересня 2008 року льодовий спортивний комплекс відкрито у Донецьку, а 23 грудня 2008 року - у Херсоні. 5 січня 2009 року - у місті Калуші Івано-Франківської області.

Протягом 2009 року заплановано  будівництво  льодових Палаців спорту  у Сумах, Борисполі, Києві, Дніпродзержинську, Черкасах, Одесі, Львові, Горлівці, Маріуполі, Мукачевому та  Алчевську.

На будівництво спортивних споруд зі штучним льодом відповідно до державної цільової соціальної програми "Хокей України" зі стабілізаційного фонду у 2009 році планується виділити 150 млн грн.

Коментарі ()