Головне

На матч з Англією на "Вемблі" Михайличенко викликав 28 футболістів

17.03.2009 16:38 382 0
На матч з Англією на "Вемблі" Михайличенко викликав 28 футболістів

У вівторок, 17 березня, головний тренер національної збірної України Олексій Михайличенко оприлюднив список 28 кандидатів для підготовки до відбірного матчу чемпіонату світу-2010 з Англією, що відбудеться 1 квітня на лондонському стадіоні "Вемблі". Безпосередньо ж до тренувального табору планується викликати не більше 24 гравців: тренерський штаб визначиться з остаточним переліком лише після поєдинків 1/8 фіналу Кубку УЄФА і 21 туру вітчизняного чемпіонату.

У списку кандидатів привертає до себе увагу присутність двох потенційних новобранців - голкіпера "Металіста" Олександра Горяїнова та нападника "Динамо" Артема Кравця. Також можуть повернутися до збірної Станіслав Богуш, Олександр Кучер, Григорій Ярмаш, Валентин Слюсар та Олексій Гай, які в силу різних причин не їздили в складі української команди на лютневий міжнародний турнір на Кіпрі.

На тренувальній базі ФК "Динамо" в Кончі-Заспі  «синьо-жовті» зберуться наступного вівторка, 24 березня. Того ж дня журналісти зможуть відвідати традиційне відкрите тренування, якому передуватиме прес-конференція головного тренера, що розпочнеться о 16.30. А вже наступного дня, 25 березня, збірна України візьме курс на Лондон, у затишному передмісті якого - Сент-Олбанс, і готуватиметься до відповідальної гри.

Склад національної збірної

Воротарі: Андрій П'ятов і Рустам Худжамов (обидва - "Шахтар" Донецьк), Станіслав Богуш ("Динамо" Київ), Олександр Горяїнов ("Металіст").

Захисники: Віталій Мандзюк і Тарас Михалик (обидва - "Динамо"), Андрій Русол ("Дніпро"), Дмитро Чигринський, Олександр Кучер і В'ячеслав Шевчук (усі - "Шахтар"), Григорій Ярмаш ("Ворскла")

Півзахисники: Олександр Алієв і Сергій Кравченко (обидва - "Динамо"), Сергій Валяєв і Валентин Слюсар (обидва - "Металіст"), Олексій Гай ("Шахтар"), Євген Левченко ("Гронінген", Нідерланди), Максим Калиниченко, Сергій Назаренко і Руслан Ротань (всі - "Дніпро"),  Анатолій Тимощук ("Зеніт", Росія)

Нападники: Андрій Воронін ("Герта", Німеччина), Володимир Гоменюк ("Дніпро"), Марко Девіч ("Металіст"), Артем Кравець і  Артем Мілевський (обидва - "Динамо"), Євген Селезньов ("Шахтар"), Андрій Шевченко ("Мілан")

ffu.org.ua

Коментарі ()