Головне

Харків відвідала ще одна інспекція УЄФА

12.03.2009 11:34 136 0

У середу, 11 березня, Харків відвідали експерт УЄФА з організації функціональних зон на період проведення Євро-2012 Карлос Лукас та експерт ФФУ зі стадіонів Андрій Микитів. Харків - третє за рахунком місто в рамках візиту Карлоса Лукаса в Україну. До цього гість побував в Одесі та Дніпропетровську, повідомляє прес-служба ФК "Металіст".

У робочій зустрічі, що проходила в прес-центрі стадіону "Металіст", брали участь представники обласних і міських властей, ФК "Металіст", управління архітектури та інституту "Харківпроект". У ході зустрічі були обговорені питання про розташування паркингів для різних категорій глядачів, зон для представників мас-медіа та обслуговуючого персоналу.

Карлос Лукас ознайомився з підготовленими харківської командою картами прилеглої території і функціональних зон і відзначив їх високу якість і відповідність форматам УЄФА.

"Ця зустріч - найкоротша з тих, на яких мені довелося побувати в ході свого візиту. І це дуже добре. Я їхав до Харкова, вже будучи знайомим з вашими матеріалами, тому сьогодні у мене практично не виникло питань. Упевнений, що разом ми зможемо розробити найкращий варіант розміщення та організації функціональних зон і прийти до вирішення всіх проблемних питань", - сказав представник УЄФА.

Коментарі ()