Головне

У Дніпропетровську вперше відбулися змагання з прапор-футболу

09.03.2009 13:13 308 0

У Дніпропетровську вперше відбувся турнір з прапор-футболу - безконтактної версії американського футболу.

У неконтактному футболі спортсмени чотирьох команд із Києва, Житомира, Вінниці і Дніпропетровська грали без захисної екіпіровки, а замість шоломів і каркасів на поясі у кожного гравця були прикріплені дві стрічки.

У прапор-футболі, аби зупинити гравця, досить зірвати з нього прапорець. У кожній команді - по п'ять гравців, матч складається із двох 20-хвилинних таймів. Незважаючи на відсутність жорстких прийомів, цей футбол не менш видовищний, а гра вимагає знання технічних комбінацій, ігрових навиків.

У турнірі 7 березня взяли участь команди "Житомирські вепри", "Дніпровські ракети", "Київські слов'яни" і "Вінницькі вовки". Спочатку команди змагалися між собою, а ті, що перемогли, вийшли у фінал.

Турнір почався зустріччю "Житомирських вепрів" із "Дніпровськими ракетами", де перемогу з рахунком 7:4 отримали господарі. Друга гра відбулася між "Вінницькими вовками" і "Київськими слов'янами", де кияни виграли з рахунком 41:24. Потім "Вінницькі вовки" обіграли "Житомирських вепрів" з рахунком 34:19.

За результатами ігор у фіналі за перше і друге місця зустрілися переможці - "Дніпровські ракети" і "Київські слов'яни". У наполегливій боротьбі кияни виграли в господарів з рахунком 33:12 і отримали кубок турніру.

ukrinform.ua

Коментарі ()