Головне

Україна погодиться провести Євро-2012 за формулою "6+2" на користь Польщі?

25.02.2009 15:39 148 0

Газета "Dziennik" повідомляє, що політики урядової польської партії Громадянська Платформа (ГП) протягом останніх тижнів отримали декілька сигналів від українських партнерів про те, що, у зв'язку з економічною та політичною кризою, українці готові домовитися провести матчі Євро-2012 за формулою "6+2" на користь Польщі. 

"Такі сигнали були відправлені Києвом також і до УЄФА", - інформує один з депутатів ГП.

Політик додає, що Україна не впорається з підготовкою готельно-транспортної інфраструктури. "Щиро кажучи, в цій сфері панує повна трагедія. Я був у Києві: аеропорт ні до чого не придатний, не вистачає місць в готелях, а ті, які є, залишають бажати кращого", - цитує члена Комісії спорту польського парламенту видання "Dziennik".

Подібні відчуття має інший польський депутат від ГП, який відвідав Одесу.

"Повірте мені, там немає абсолютно нічого", - зазначає політик.  

Польське Міністерство Спорту, за інформацією газети, вважає, що Україна має сконцентруватися на двох-трьох містах, і в них інвестувати.

"В Україні ключовим містом є Київ. Якщо там вдасться побороти неспроможність, то буде непогано. В іншому випадку - слід чекати проблем.... Ми готові до "плану В", за яким Польща має викластися більше, ніж планувалося", - цитує міністра спорту Мірослава Джевєцького видання "Dziennik".

polskieradio.pl

Коментарі ()