Головне

У Луцьку відбувся всеукраїнський турнір із рукопашного бою

24.02.2009 17:11 211 0

На честь десятої річниці створення Волинської регіональної федерації рукопашного бою "РУБІЖ" при обласному управлінні Служби безпеки України з 20 по 22 лютого у спортивному комплексі фізкультурно-спортивного товариства "Колос" відбувся ІХ-ий Всеукраїнський турнір з рукопашного бою "РУБІЖ-2009".

Участь у змаганнях взяли понад 100 спортсменів, що представляли 11 команд з Вінницької, Волинської, Житомирської, Київської, Львівської та Хмельницької областей, повідомляє zaxid.net.

Назва відомого у нашому місті спортивного об'єднання є абревіатурою основної мети федерації - розвитку прикладного виду спорту та виховання засобами фізичної культури майбутніх захисників Вітчизни.

За цих 10 років понад 500 юнаків опанували навички самозахисту, загартували під час тренувань свої фізичні та психологічні якості, знайшли справжніх однодумців та надбали у спортивній боротьбі друзів-суперників.

У командному заліку перемогу здобула команда організатора та господаря турніру - Волинської регіональної федерації рукопашного бою "РУБІЖ", другий результат у спортсменів Вінниччини.

Коментарі ()