Головне

Мінспорту спростовує заборгованість у зарплаті тренерам і спортсменам

24.02.2009 15:25 178 0

Міністерство України у справах сім`ї, молоді та спорту спростувало інформацію щодо того, що за останні три місяці Україну залишили 23 провідних тренери з різних видів спорту через відсутність фінансування державою спорту.

Зокрема, у листі, який Міністерство прислало на адресу "Чемпіона", мовиться "насправді протягом останніх трьох місяців місце роботи залишили не 23, а лише троє провідних тренерів України (з фрістайлу, легкої атлетики та стрибків у воду, і то в цей час вони перебувають за кордоном з метою підвищення кваліфікації".

Також у листі Міністерство запевняє, що "станом на 23 лютого 2009 року кошти на виплату стипендій Президента України та заробітної плати тренерам і спортсменам штатних збірних команд України за січень та лютий 2009 року у повному обсязі виділені".

Нагадаємо, раніше "Чемпіон", посилаючись на джерело у Міністерстві у справах сім`ї, молоді та спорту, повідомляв, що в Україні повністю зупинено фінансування спорту і відмінено більшість зборів українських спортсменів, а також заборгованість по зарплаті тренерам та спортсменам уже більше 1 місяця.

Коментарі ()