Головне

До 2010 року Павленко обіцяє три стадіони готові приймати Євро-2012

17.02.2009 19:49 281 0
До кінця 2009 року Україна буде мати 3 стадіони і 9 тренувальних баз, готових до прийому фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Про це заявив в інтерв'ю польській газеті Super Express міністр України у справах сім`ї, молоді і спорту Юрій Павленко.

"Стадіон у Дніпропетровську готовий. До кінця року будуть здані в експлуатацію спортивні арени в Харкові і Донецьку. У 2010 році будуть завершені роботи на стадіонах в Одесі і Львові, а також закінчиться модернізація ключових арен - Національного стадіону у Варшаві й Олімпійському стадіоні в Києві. Крім того, цього року будуть здані вже 9 із запланованих 32 тренувальних баз", - відзначив Павленко.

В інтерв'ю Міністр також розповів про співробітництво між українським і польським урядом, а також у черговий раз спростував заяви в пресі про те, що у випадку неготовності  України Польща може провести фінальну частину Євро-2012 разом з Німеччиною.

"Такі провокації фабрикують опоненти українсько-польської кандидатури в організації чемпіонату, а пізніше українсько-польського успіху в цій справі. Динаміка, з яким Україна готується до Євро-2012, тільки підсилює появу таких безпідставних заяв. Ми ніколи не сумнівалися в тім, що ми не тільки встигнемо з підготовкою нашої частини чемпіонату, але й у тім, що Україна і Польща організують свято футболу на такому високому рівні, що стане новим зразком для майбутніх хазяїнів цього чемпіонату", - заявив міністр.

bigmir.net

Раніше перший віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко в ході онлайн-конференції заявив, що УЄФА може відкласти на рік остаточний вибір українських міст, що будуть приймати Євро-2012.

Коментарі ()