Головне

Будівельні роботи з реконструкції НСК "Олімпійський" будуть завершені вчасно, - Павленко

16.02.2009 18:43 153 0

Будівельно-монтажні роботи з реконструкції НСК "Олімпійський" будуть завершені відповідно до графіка - у грудні 2010 року.

Про це заявив міністр України у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко у понеділок, 16 лютого, на брифінгу перед засіданням колегії Міністерства, яке присвячене підсумкам діяльності з реалізації соціально-економічної політики у 2008 році та пріоритетам роботи на 2009 рік.

Відповідаючи на запитання про можливість змін в кошторисі на реконструкцію НСК "Олімпійський", що зумовлено впливом економічної кризи та, зокрема, зміною курсу валют,  Юрій Павленко зазначив, що під час затвердження техніко-економічного обґрунтування проекту і кошторису курс євро і долара відрізнявся від того, який є сьогодні.

"Але на сьогоднішній день у питанні фінансування реконструкції НСК "Олімпійський"  ми  виходимо із затвердженого кошторису на 2 мрлд 114 млн грн", - наголосив Міністр, додавши, що, згідно підписаної угоди з генеральним підрядником, на будівельно-монтажні  роботи  має бути затрачено трохи більше 1 мрлд 300 млн грн.

Він також зазначив, що з травня 2009 року, після затвердження проекту, почнеться більш активний етап будівельно-монтажних робіт, кількість будівельників буде збільшена в декілька разів і надалі становитиме до 5-ти тисяч робітників.

Павленко висловив переконання, що в грудні 2010 року будівельно-монтажні роботи будуть завершені.

kmu.gov.ua

Коментарі ()