Головне

Петлюк виграла срібло в Італії

16.02.2009 10:03 455 0

На міжнародному старті зимової серії Гран-Прі ІААФ "BW-Bank-Meeting" в німецькому Карлсруе українка Тетяна Петлюк посіла друге місце із результатом 1:59.63, вперше у нинішньому сезоні "вибігши" з 2 хвилин на своїй коронній дистанції 800 метрів.

У фінальному забігу А срібна призерка минулорічного чемпіонату світу в закритих приміщеннях показала третій результат сезону в світі. Тетяна фінішувала другою, поступившись італійці Елізі Кузма, котра після старту в Німеччині очолила світовий топ-лист з результатом 1:59.25 і при цьому встановила новий рекорд Італії для закритих приміщень.

В цьому ж забігу четвертою фінішувала українка Зоя Нестеренко-Гладун з найкращим особистим показником нинішньої зими - 2:02.02. Ще одна наша атлетка Тамара Твердоступ виграла жіночий забіг Б на 800 метрів, показавши при цьому свій особистий рекорд 2:02.70.

Срібна призерка афінської Олімпіади Олена Красовська спершу фінішувала третьою в попередньому забігу (8.12), а згодом четвертою у фіналі з результатом 8.04сек, поступившись своєму найкращому показникові сезону лише однією сотою. При цьому Олені вдалося залишити за спиною екс-чемпіонку світу в закритих приміщеннях ірландку Дервал О'Рурк (8.06 - 5-те місце).

А перемогу на коротких бар'єрах серед жінок цілком очікувано здобула чинна чемпіонка світу в закритих приміщеннях американка Лоло Джонс з найкращим результатом сезону у світі - 7.82сек.

На жіночій чотирьохсотметрівці  проводилося 2 забіги. Фіналістка Пекінської Олімпіади з бігу на 400 метрів з бар'єрами Анастасія Рабченюк фінішувала третьою у своєму забігу - 54.34сек. Юна українська спринтера Юлія Баралей також перетнула фінішну смугу третьою у другому забігу, але при цьому встановила особистий рекорд для манежів - 53.85сек.

uaf.org.ua

Коментарі ()