Головне

Представлено попередню стратегію транспортного розвитку Львова до Євро-2012

11.02.2009 14:21 132 0

Перші результати своїх напрацювань у Львові продемонстрував німецький консорціум "PTV AG - VCDB GMBH". Він представив попередню стратегію транспортного розвитку міста на найближчі 20 років. А кінцевий варіант планується через чотири місяці. Завдяки цьому буде створено оптимальну схему руху, передбачено нові дороги і розв`язки, що дозволить обслуговувати мешканців і гостей під час Євро-2012 за сучасними стандартами.

Як повідомлялося раніше, консорціум "PTV AG - VCDB Gmbh" став переможцем Міжнародного відкритого кваліфікаційного конкурсу, який провела в минулому році міськрада. Протягом 5 місяців проектанти здійснять аудит стану дорожньої інфраструктури Львова, громадського та міського транспорту, управління пасажиропотоками, підготують техніко-економічне обгрунтування та свої пропозиції щодо майбутнього. Урядовий банк ФРН "KFW" надав необхідні для цього кошти у вигляді гранту в 500 тисяч євро.

Німецька сторона подарує львів`янам також програмне забезпечення і обладнання, яке використовуватиметься на кожному етапі робіт.

ukrinform.ua

Коментарі ()