Головне

Франція допоможе Донецьку провести Євро-2012

10.02.2009 21:33 393 0
Франція готова допомогти Донецьку в підготовці і проведенні чемпіонату Європи з футболу 2012 року, повідомив журналістам посол Французької Республіки в Україні Жак Фор у вівторок у Донецьку.

Зокрема, за його словами, французи готові допомогти в організації управління  уболівальниками на стадіонах під час проведення в Донецьку матчів Євро-2012, повідомляє РІА "Новини".

"У нас гарні підприємства, що можуть допомогти. У нас гарний досвід у тім, що стосується організації роботи з управління масами, уболівальниками, потоками людей на стадіонах під час матчів", - сказав Жак Фор.

Крім того, він відзначив, що французька сторона готова допомогти Донецьку в підготовці перекладачів.

"Ми готові допомогти в підготовці перекладачів, що могли б зустрічати і супроводжувати французьких туристів, що прибули на Євро-2012", - сказав посол. Фор також повідомив, що вже навесні в Донецьку область планує прибути державний секретар Франції із зовнішньої торгівлі Анн-Марі Ідрак.

"Я думаю, це буде прекрасна можливість для неї познайомитися з величезним потенціалом, що є тут, а також побачити сьогоднішній стан французької присутності й інтересів тут, у вашому регіоні", - сказав посол

Коментарі ()