Головне

Берлін і Лейпциг замінять українські міста?

09.02.2009 20:59 127 0
Берлін і Лейпциг замінять українські міста?
Після візиту до України інспекції УЄФА на початку лютого, в німецьких ЗМІ знову розпочалися розмови про можливе перенесення Євро-2012 з України до Німеччини. Як альтернатива українським містам пропонується Берлін та Лейпциг, що знаходяться не так далеко від Польщі - ще однієї країни-організатора Євро-2012.

Німецьке видання Express наводить слова комерційного директора німецько-польської торгової палати Ларса Боссе, котрий на телеканалі RBB висловився щодо можливої зміни України на Німеччину на прийняття матчів до Євро-2012.

"Поза камерами і обговорення громадськістю відбувається набагато більше, ніж ми можемо собі уявити", - розповів Боссе", - натякаючи на позакулісні ігри в УЄФА.

Німецьке видання припускає, що УЄФА може відмовитися від України як країна-організтора Євро-2012, оскільки в країні дуже великі проблеми з будівництвом стадіонів.

Нагадаємо, що влітку 2008 року вже була інформація, що Німеччина зможе замінити Україну на Євро-2012 і може провести чемпіонат з Польщею. Щоправда, німецька сторона пізніше спростувала будь-яке ведення переговорів із Польщею щодо Євро-2012.

Коментарі ()