Головне

Землю під стадіон у Львові віддадуть в оренду з аукціону

09.02.2009 11:12 144 0
Право 25-річної оренди на семигектарну ділянку під спорудження та обслуговування у Львові реабілітаційного центру зі стадіоном до Євро-2012 стане лотом у найближчому земельному аукціоні. Його виставляє міська влада райцентру Пустомити за стартовою ціною близько 1 мільйона 400 тисяч гривень без ПДВ.

Як повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації, торги, призначені на 6 березня, проведе Державна акціонерна компанія "Національна мережа аукціонних центрів" в особі львівської філії.

Об`єкт має особливу привабливість, оскільки його включено до Державної цільової програму з підготовки та проведення в Україні фінальної частини "Євро-2012".

При цьому переможець аукціону бере на себе зобов`язання збудувати відповідно до містобудівного обґрунтування та ввести в експлуатацію до середини квітня 2011 року на цій території готель із рестораном та відновлювальним центром, інфраструктуру комплексу (автостоянки, комунікації, вуличне освітлення).

Окрім того, реконструювати та ввести в експлуатацію до цього ж терміну існуючий міський стадіон в Пустомитах відповідно до сучасних вимог УЄФА в рамках комплексу.

Укрінформ

Коментарі ()