Головне

Волосожар-Морозов вже півроку тренуються в борг

29.01.2009 18:32 280 0
 

Українські фігуристи Тетяна Волосожар Станіслав Морозов мають піврічну заборгованість з оплати за тренування перед Інго Штойєром.

Про це фігуристи розповіли в інтерв'ю "Газете по-киевски".

"Проживання, харчування і лід в Німеччині нам оплачує українське Міністерство спорту. Вони єдині нам допомагають на даний момент. Але є інша велика проблема - потрібно платити за роботу тренера, а це немаленькі гроші", - зазначив Морозов.

За його словами, оскільки Штойєр не український тренер, Міністерство не має права його оплачувати, цим повинна займатися Федерація фігурного катання.

"Але вона нічим не допомагає. Ми вже тричі зустрічалися з президентом Людмилою Супрун, намагалися домовитися - поки безрезультатно", - поскаржився спортсмен.

він розповів, що тренер збирався обговорити питання боргу з ким-небудь з Федерації під час чемпіонату Європи.

"Минуло вже півроку, а його робота не оплачується. Якщо його будуть знову годувати сніданками, ми не знаємо, до чого це призведе. Але явно ні до чого доброго для нашої пари. А якщо за рік до Олімпіади Інго відмовиться з нами працювати, кататися далі буде даремно! Хоча результат, нам здається, з'явився, і непоганий", - заявив Морозов.

Як відомо, пара Волосожар-Морозов показала четвертий результат.

Тренер пари Інго Штоєр, як відомо, тренує також триразових чемпіонів Європи та минулорічних чемпіонів світу Альону Савченко і Робіна Шолкови.

Ця пара не фінансується німецькою федерацією через співпрацю Штора в минулому зі спецслужбою Штазі.

Коментарі ()