Головне

Кум Шевченка вірить, що Дніпропетровськ здивує інспекцію УЄФА

29.01.2009 16:37 310 0
Голова Федерації футболу Дніпропетровської області Андрій Павелко, який до того ж є кумом форварда "Мілана" Андрія Шевченка повідомив, що 3 лютого Дніпропетровськ відвідає делегація УЄФА. Генеральний секретар УЄФА Девід Тейлор ознайомиться з підготовкою Дніпропетровська до Євро-2012.

"3 лютого в Дніпропетровськ приїде делегація на чолі з генеральним секретарем УЄФА Девідом Тейлором. Ціль візиту - ознайомлення з містом і оцінка його підготовки до Євро-2012. Одним із членів цієї делегації буде президент Федерації футболу України Григорій Суркіс.

Гості побачать новий стадіон, фан-зону, аеропорт, зроблять екскурсію по центральній частині міста. Я упевнений, що Девід Тейлор буде приємно здивований рівнем підготовки Дніпропетровська до проведення чемпіонату. Справа в тім, що з усіх міст, у яких планується проводити матчі, тільки в Дніпропетровську стадіон готовий до прийому футболістів і уболівальників. Цей візит дуже важливий, адже в травні 2009 року будуть оголошені міста, що приймають Євро-2012", - сказав Андрій Павелко.

"Новий мост"

Коментарі ()