Головне

"Експрес" став третім на міжнародному турнірі у Білорусі

25.01.2009 10:22 92 0

Львівський хокейний клуб "Експрес" взяв участь у міжнародному турнірі "Слов'янське братсво", що пройшов у білоруському місті Пружани. "Експресівці" посіли третє місце, повідомляє ЗІК.

У турнірі взяли участь 5 команд із білоруських міст Барановичі і Пружани, польського Любліна, російського Зеленограда і львівський "Експрес". Ще одна київська команда не змогла прибути на турнір.

Цього року до Білорусі львівська команда вирушила значно сильнішим складом, ніж минулого.

"Рівень цьогорічного турніру значно переважав попередній. Загалом, грою на турнірі залишились задоволені, а результат бажав бути кращим. Під час турніру ми переглянули кількох молодих виконавців 1992 року народження, які в найближчому майбутньому можуть підсилити нашу команду. Найбільше сподобалися дії київського вихованця Василя Шеремети. Його плануємо дозаявити до участі у національному чемпіонаті", - заявив головний тренер "Експреса" Михайло Чеканцев.

Наступні ігри у вищій лізі чемпіонату України львівський "Експрес" проведе 26 і 27 січня у Києві проти "Білого Барсу". А 30 і 31 січня львів'яни вдома поміряються силами з івано-франківською "Ватрою".

Коментарі ()